Based on 162 reviews
99%
(161)
0%
(0)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
S
Lampu Led Fairy Frame Premium
SUZAIRY BIN LUQMAN

Terbaik. suka sangat.. cantik sangat. sampai di alamat dalam keadaan baik.
Terima kasih

Kualiti

Kualiti produk yang dijual setimpal dengan harga yang ditawarkan. Produk simple tapi sangat cantik !

Best birthday give ever !!!

Sangat cantikkk !! Gf saya sukaaaa hahahahahahah

S
Lampu Led Fairy Frame Premium
Sri Theyshaini Nahasaram
Excellent service

Received my 2nd order.. Good service. Fast delivery.

Best Farewell Gift Ever!!

Cantik. Just nice the brightness. Glad that she loved it. Thank Sufikhat.

A
Lampu Led Fairy Frame Premium
Amirul luqman bin mohd zamri

Cantikkkk!!!

Lampu LED fairy frame premium

Such a unique gift for someone special with affordable price. The item safely received as requested and within timely period.

A
Lampu Led Fairy Frame Premium
AMIRAH FIKRIYAH BINTI AZROL

It's very appropriate to give a gift to the closest person... My sister really likes the gift I sent to her.

N
Lampu Led Fairy Frame Premium
NURSURIANI BINTI MAT GHANI

Barang diterima dgn baik. Cantik bagi hadiah untuk ulangtahun perkahwinan.

saya beli lampu fed untuk hadiahkan orang tersayang dan dia suka sangat 😊😊 sangat cantik !! Terima Kasih Sufikhat!!

Wow

Sangat cantik walaupun lettering yang saya order tu simple. Terima kasih sufikhat untuk hasil kerja yang kemas 👍

Saya suka dgn lampu tu... Cantik sgt... Dh kali ke 2 saya oder... Insya Allah bln 6 n bln 7 saya nak tempah lg utk hadiah birthday kawan saya...

N
Lampu Led Fairy Frame Premium
Noor Ariffuddin bin Noordin

Kali ke-4 dah repeat beli still tak mengecewakan .

Fast Delivery

Barang dah sampai, dah cuba psg sebelum bagi kat owner. Menyesalnya psg, jadi jealous pulak sy tgk tulisan berserta lampu dia 😭😭 Lawa gilaaaa. Tq seller even first time order but everything is OKAY. Btw, seller pun seorang yang peramah.

Thank you 🌹

m
Lampu Led Fairy Frame Premium
muhamad isyraq bin mohamad zaki
lampu led fairy frame premium

cantik oo🤧x sia ii beli...siap ada free gift lgi

M
Lampu Led Fairy Frame Premium
Mohamad Zarith Iskandar

Alhamdulillah dy suka brg tu sis

Amazing Phone Case

This phone casing is very nice. Totally worth it to buy. Suggested to customers who wanted custom calipgrahy with names on it. The khat also looks stunning and beautiful. I love the artwork. Thank you!

T
Lampu Led Fairy Frame Premium
TAHIRUDIN BIN DJUMA
Nice...mantappp

Alhamdulillah brg smpai dgn selamat dan cepat ...mmg cantik terbaik kau mmg the boom....

D
Lampu Led Fairy Frame Premium
DIYANAH NAJWA BINTI NORDIN
a big thanks to sufikhat 🤍

memandangkan ini pertama kali saya order dan dihadiahkan kepada orang yang saya sayang. saya love sangat design and cara penghargaan sufikhat hadiahkan kepada someone. and owner pun suka sangat. teddybear pun comel, tak menjangkakan akan menemani ownernya. thank you so much sufikhat, big love to you guys. thank you for the efforts and sincerest that you guys put. semoga bertambah rezeki dan dipermudahkan segala urusan. may this business become famous and viral around the country. lots of loveee. lurveee 🤍

Satisfied

My second purchase and still exclusive present for birthday gift

M
Lampu Led Fairy Frame Premium
Mohd Huzaimie Bin Samti
Lampu Led Fairy Frame

Alhamdulillah, sy berpuas hati dgn brg yg sy order, cantik buat hadiah ..TQ Sufikhat🥰

N
Lampu Led Fairy Frame Premium
Noraida Che Maziran
Feedback SufiKhat Lampu Led

Alhamdulillah hadiah utk suami tersayang. Sangat2 cantik n puas hati. Suami suka. Penghantaran pun sgt cepat. Tq semua 🥰😃

Feedback sufikhot order

Alhamdulillah , saya sangat berpuas hati dengan barang yang saya order dari sufikhot, semoga terus maju dan berkembang perniagaannya

M
Lampu Led Fairy Frame Premium
Mohamad Taufiq Adha bin Mohamad Mahadi
Sgt terbaik

Produk cantik sesuai sgt buat hadiah
Urgent order pown terbaik.. Terima kasih sgt2

M
Lampu Led Fairy Frame Premium
Muhamad Fahmi Bin Md. Kamal
Feedback Sufikhat

1. Lampu memang cantik, tak boleh otak (brain) dia punya cantik.
2. Fast Delivery pulak tu, semalam buat payment, hari ni dah sampai dah, LAJU TERUK 🤣🤣🤣🤣

Shopping Cart
Scroll to Top